Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

“O, Iisuse, nume bun”, a doua priceasnă lansată de turdeanul Călin Pop | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

După “Doamne, Doamne, Tu mă iartă” lansată la începutul lunii august a acestui an, iată că la aproximativ două luni, tânărul turdean autor de versuri, Călin Pop, revine în atenţia publică din nou, cu o nouă priceasnă.

Fiind anunţat de Călin pe reţeaua de socializare facebook, momentul lansăriiîn spaţiul online a videoclipului a fost aşteptat de către cei familiarizaţi cu activitatea tânărului turdean.

“Salutare, dragi prieteni! Am primit VEȘTI BUNE! A fost finalizat noul meu videoclip. Sunt nerăbdător să vi-l pun la suflet și abia aștept să ascult părerile voastre. În curând va ajunge și la voi!” scria, în prima fază, Călin Pop pe reţeaua de socializare, pentru ca apoi să revină cu un alt mesaj prin care prezenta videoclipul: “VIDEOCLIP NOU! Dragii mei, proiectul muzical pe care l-am început continuă cu o nouă priceasnă «O, Iisuse, nume bun», al cărei videoclip este gata pentru dumneavoastră”.Cu versurile şi muzica semnate char de către Călin Pop, priceasna a fost înregistratăîn studioul Săndel Filip.

Filmările pentru videoclip au fost realizate în biserica “Sfântul Toma” din Cluj-Napoca filmări la care a participat şi subsemnatul, alături de prietenul Bogdan Iozon, editarea videoclipului fiind, de asemenea, în sarcina autorului acestor rânduri.

Cei care aţi văzut deja videoclipul celei de-a doua pricesne semnate Călin Pop probabil că v-aţi făcut până acum o părere. Cei care încă nu aţi avut ocazia vizionării, iată că aveţi o şansă aici:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS