Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Moonwalkers revine cu piesa şi videoclipul “Won’t let you go” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a lansat “Hideaway”, Moonwalkers, proiect format din Cezara si Andrei Rotaru, revine cu cel de-al doilea single. “Won’t let you go” este o piesa fresh insotita de un videoclip al caror protagonisti sunt chiar cei doi artisti.

"Daca in prima piesa am fost jucausi si v-am impartasit inceputul povestii noastre, in «Won’t let you go» vorbim despre dificultatile care apar de-a lungul unei relatii. Este foarte importanta acea legatura puternica de dragoste care ne determina sa luptam pentru persoana iubita pana la capat”, declara acestia.

Muzica este compusa de Andrei Rotaru, versurile sunt scrise de Cezara Rotaru, iar videoclipul a fost regizat de Catalin Neagu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS