Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mellina îşi schimbă look-ul şi atitudinea pentru cel mai nou clip: ”Poezii pe piele” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Mellina lanseaza un single nou cu un videoclip emotionant, "Poezii pe piele", scris si compus de artista impreuna cu baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) in studioul Mango Production.

Dupa ce a colaborat cu artisti precum Karym, Cortes, Cosy, NOSFE sau Mihai Chitu, Mellina revine de data aceasta cu un single solo. Versurile piesei Poezii pe piele vorbesc despre o dragoste neimpartasita. Videoclipul, regizat de Daniel Libeg, vine in completarea mesajului single-ului si o prezinta pe artista intr-o cladire parasita, cu un look nou.
"Sunt om si prin definitie imperfect. Muzica pe care o fac este suma sentimentelor, trairilor si mai ales a frustrarilor mele. «Poezii pe piele» reprezinta una dintre fetele mele si ma bucur ca DOMG a reusit prin productie sa imi impacheteze piesa astfel incat mesajul sa fie «there in your face» si le multumesc baietilor si lui Daniel Libeg ca mi-au inteles si sustinut viziunea”, a declarat Mellina.
Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut “Poza de album”, interpretat alaturi de Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo si TWO si a produs piese pentru numerosi artisti din Romania. In paralel, artista se ocupa si de scoala de muzica Tralala School alaturi de "profa vedetelor", Maria Simion.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS