Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mr. Gun lansează single-ul de debut “Rockets” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Mr. Gun lanseaza primul single si videoclip din cariera: “Rockets”. Piesa este compusa de catre artist, alaturi de Isabela Dan si Cristian Chiriac, iar videoclipul este regizat de Gheorghita Eduard. Clipul reda in imagini povestea unei fete care este controlata de un baiat misterios ca intr-un joc video.

“Ma bucur foarte mult sa imi vad propriul proiect cum prinde viata, mai ales ca aceasta piesa reprezinta evolutia mea in calitate de producator. Am decis sa abordez un stil diferit de muzica prin care doresc sa ma deosebesc de ceea ce exista la ora actuala. Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc tuturor oamenilor implicati in acest proiect si tuturor celor care m-au sustinut”, declara Mr. Gun.

Cu siguranta, exista foarte multi oameni care isi doresc sa transforme hobby-ul personal intr-o activitate de zi cu zi, iar Cristian Pistol (Mr. Gun) este unul dintre norocosii care au reusit sa faca acest lucru. Compozitor, producator, DJ si inginer de sunet sunt doar cateva dintre atributiile care il definesc ca artist. Pasiunea pentru muzica s-a dezvoltat odata cu cea pentru tehnologie si noutate. Fascinat de aceasta combinatie, artistul a devenit din ce in ce mai interesat de faptul ca poate crea muzica prin intermediul tehnologiei si promite sa surprinda industria muzicala atat din tara, cat si de peste hotare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS