Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ligia lansează single-ul şi videoclipul “Cealaltă ea” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Ligia Moldovan, frumoasa roscata care a adunat milioane de vizualizari pe YouTube la piesele lansate pana in prezent, are un single nou, “Cealalta ea”, o frumoasa balada pop-rock care accentueaza ideea ca iubirea adevarata este o alegere.

Piesa este compusa integral de Ligia, artista fiind si o talentata compozitoare. Totodata, single-ul “Cealalta ea” va fi inclus pe albumul de debut, “Yin & Yang”, la care lucreaza Ligia in perioada aceasta si pe care il va lansa in curand.

Noul capitol muzical din cariera Ligiei a inceput odata cu piesa “Inchide usa”, lansata la inceputul verii. A fost prima piesa solo dupa colaborarile de succes cu Vescan (“Fraiero”), Puya sau Mahia Beldo.

Pentru videoclip, si de aceasta data, Ligia a colaborat cu regizorul Claudiu Stan, alaturi de care a pus in scena o poveste inspirata din viata, in care dragostea este laitmotiv-ul existentei umane.

Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca “Fraiero” (ft Vescan), “30 de grade” (alaturi de F Charm), “Al tau impiedicat” etc. In plus, Ligia a participat in prima editie X Factor, iar timbrul inegalabil si interpretarile live exceptionale au adus-o in finala concursului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS