Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

ZEEN lansează primul single - „IMA IMA” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

ZEEN, adica doi baieti talentati, dar cu o poveste de viata emotionanta, lanseaza primul lor single – IMA IMA.

Povestea lui Mihail a inceput in Atena, Grecia, unde a crescut pana la 8 ani. Dupa aceasta varsta, parintii lui, tatal, de origine greaca si mama, romanca, au decis sa se mute in Romania.

Dupa ce s-a apucat serios de muzica in adolescenta, Mihail a decis la varsta de 18 ani sa mearga la facultate in Constanta. Pus intr-o situatie dificila, dintre a alege calea conservatoare a unor studii navale si a-si urma pasiunea muzicala, acesta a ales-o pe cea din urma. La aceeasi varsta a plecat de acasa inspre Bucuresti cu chitara in spate, unde a inceput sa cante pe strada, pentru a-si urma visul, a-si exersa talentul si pentru a avea o stabilitate financiara.

Daniel este nascut in Buzau si crescut in Slobozia, a facut liceul de muzica si, la varsta de 18 ani s-a mutat in Bucuresti, pentru a urma cursurile Conservatorului, la care a decis sa renunte ulterior.

Canta de foarte mic la pian, chitara, dar si vocal. Songwriting-ul i-a venit natural, in adolescenta, un lucru pe care-l continua impreuna cu celalte activitati muzicale si in ziua de astazi.

Piesa “IMA IMA” este compusa de catre cei doi baieti, Daniel si Mihail, alaturi de Silviu Mindroc si Alexandru Carapcea.. Videoclipul este regizat de Silviu Mindroc si a fost filmat intr-o regiune din Spania, Tabernas, locul unde s-au filmat de-a lungul timpului multe seriale si filme, precum Game Of Thrones, Indiana Jones, Lawrence of Arabia, Exodus etc.

Cei doi baieti s-au gandit si la o provocare pentru toti cei care vor asculta piesa si vor vedea videoclipul, anume IMA Dance, o coregrafie speciala. #IMAdance

Calatoria #IMAIMA continua si pe Facebook: https://www.facebook.com/zeenboys/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS