Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Narcisa Suciu lansează albumul de colinde “Crăciunul meu”, alături de MediaPro Music

Muzică
Tools
Typography

Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde – melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. Albumul “Craciunul meu” include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa – colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.

Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul: “Totul a inceput in iarna anului 2016. Am avut cateva concerte de colinde in curtea Manastirii Barsana, iar dupa ce am terminat de cantat am fost invitati la masa de catre maicute. Pana s-a pregatit masa, maicutele ne-au colindat si am fost surprinsa sa descopar cateva colinde care, cel putin mie, imi pareau total necunoscute si foarte... diferite. I-am spus Maicii Starete ca n-am mai auzit cantecele acelea niciodata si atunci ea m-a invitat sa le vizitez, oricand as avea timp, sa ma invete niste colinde si niste pricesne. La inceputul lunii septembrie am fost la Manastirea Barsana cateva zile si maicile m-au invatat colindele ce alcatuiesc acest album.

Astazi, 8 decembrie, Narcisa lanseaza si pe YouTube prima piesa de pe album, “Amu-i sara de Craciun”: https://youtu.be/n5cBhYHrTuc

Tracklist “Craciunul meu”:

  1. Semantron 1
  2. La Viflaim
  3. Fiule Iisus
  4. Coborat-o, coboratu 
  5. De la Rasarit 
  6. Ia sculati crestini odata 
  7. Pe drum cu luna
  8. Amu-i sara de Craciun
  9. In noaptea sfanta  
  10. Lasa-ne parinte-n casa
  11. In orasul Betleem
  12. Trambitat-au ingerii
  13. Astazi prorociile
  14. Semantron 2 

Albumul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/CraciunulMeu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS