Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Oana Radu lansează single-ul şi clipul “Tu m-ai făcut praf” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul hiturilor “Tu”, “Ma minteai”, “Ea a fost prima” si “Stai”, single-uri ce au adunat impreuna peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Oana Radu revine cu piesa si videoclipul “Tu m-ai facut praf”.

Piesa este compusa de artista, Doddy si Peter Zaad iar de productie s-a ocupat Petru Birladeanu.

”«Tu m-ai facut praf» este prima piesa la care am lucrat alaturi de Doddy, si sunt foarte incantata de rezultat. Cu totii ne-am simtit cel putin o data in viata fara putere, fara speranta, astfel ca am scris aceasta piesa alaturi de Doddy. Multumesc intregii echipe! Sper sa va placa!“, declara Oana Radu.

Dupa ce a participat in cadrul concursului Vocea Romaniei, Oana a lansat primul single din cariera, “Tu”, alaturi de Dr. Mako & Eli. Piesa a adunat o multime de reactii pozitive, a generat aproape 30 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radiourilor. Oana Radu a avut colaborari cu artisti precum Dr. Mako, El, Pacha Man, Rolla Sparks. In 2016, Oana si-a unit fortele cu Andreea Banica pentru piesa “Fie ca da, fie ca nu”, iar la sfarsitul anului a lansat in ton cu lunile friguroase single-ul “Topeste-mi iarna”. Anul acesta, artista a lansat “Ma minteai” (ft. Eli) si “Strig”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS