Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Havana lansează “Danza”, featuring Erik & J.Yolo | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a cucerit publicul cu hituri precum "Vita Bella", “Mon amour” si “Ecoute” (alaturi de Alexandra Stan), Havana lanseaza featuring-ul “Danza”, alaturi de Erik si J. Yolo, o coproductie Cat Music - Global Records.

Piesa este compusa de Vanotek, Sorin Seniuc, Alexandra Tirtirau, Erik Frank Tchatchoua si Yolo Jackques.

“«Danza» este o piesa care ne place foarte mult si ne bucuram ca am colaborat cu Eric si J. Yolo, doi artisti exotici si talentati care dau un sound fresh single-ului. «Danza» este o piesa care te va face, cu siguranta, sa dansezi, cu vibe-uri pozitive siinfluente reggaeton care speram sa ajunga la urechile voastre si in playlist-ul vostru!”, declara baietii de la Havana.

Cu peste 36 milioane de vizualizari adunate pe YouTube, single-ul si clipul "Vita Bella" a cucerit publicul din Romania si a avut impact in tari din Europa precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al treilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS