Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Obie lansează “Bet on you” | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a lansat piese precum “Go Loca” (alaturi de Theo Rose) si “All the time” (alaturi de Excentric), Obie revine cu single-ul “Bet on you”. Versurile sunt scrise de catre artist, iar de productia piesei s-a ocupat Razvan Matache.

“«Bet on you» este o piesa despre dragoste si povestile din jurul ei care pot avea un sfarsit trist. Am fost iubit de unele dintre cele mai frumoase femei pe care le cunosc si au ramas alaturi de mine in momente grele. Era arta, era si haos, dar a fost frumos. Daca dragostea este un joc de noroc, atunci am fost destul de norocos ca am iubit atat de mult, de cate ori am avut ocazia. Acest single este pentru cei care au incercat vreodata sa iubeasca sincer”, declara Obie.

Toamna aceasta, Obie, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, a participat la X Factor unde a reusit sa cucereasca publicul, iar pe langa muzica, artistul nigerian lucreaza ca medic rezident la o clinica privata. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS