19
Thu, Jul
140 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Obie lansează “Bet on you” | AUDIO
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/65-muzica/6873-obie-lanseaza-bet-on-you-audio
og:site_name - AGORA MEDIA

Obie lansează “Bet on you” | AUDIO

Muzică
Typography

Dupa ce a lansat piese precum “Go Loca” (alaturi de Theo Rose) si “All the time” (alaturi de Excentric), Obie revine cu single-ul “Bet on you”. Versurile sunt scrise de catre artist, iar de productia piesei s-a ocupat Razvan Matache.

“«Bet on you» este o piesa despre dragoste si povestile din jurul ei care pot avea un sfarsit trist. Am fost iubit de unele dintre cele mai frumoase femei pe care le cunosc si au ramas alaturi de mine in momente grele. Era arta, era si haos, dar a fost frumos. Daca dragostea este un joc de noroc, atunci am fost destul de norocos ca am iubit atat de mult, de cate ori am avut ocazia. Acest single este pentru cei care au incercat vreodata sa iubeasca sincer”, declara Obie.

Toamna aceasta, Obie, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, a participat la X Factor unde a reusit sa cucereasca publicul, iar pe langa muzica, artistul nigerian lucreaza ca medic rezident la o clinica privata. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS