Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Jukebox şi Bella Santiago lansează piesa şi videoclipul “Auzi cum bate” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Jukebox si Bella Santiago lanseaza single-ul si videoclipul “Auzi cum bate”, cu un mesaj emotional puternic. Versurile si imaginile subliniaza granita dintre doua lumi paralele, dintre vis si realitate, dintre sentimente si ratiune. 

“Eu simt o piesa puternica, greu de tinut in frau, o piesa rock deghizata in pop. «Auzi cum bate» are un refren care, oricat de mult te-ai stradui sa il indulcesti, iti iese din piept ca un strigat. Asta am trait la preselectia Eurovision, practic prima oara cand am cantat-o live pe o scena. Traim vremuri in care oamenii vorbesc, dar nu se aud, traiesc in lumi paralele care comunica prin cate o fereastra minuscula. Mi se pare ca este exact povestea zilelor noastre, atat in familii, cat si in societate. Poate daca ne oprim o clipa din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”, declara Alex de la Jukebox. 

“Prima data cand am ascultat versurile, mi-au ramas intiparite in minte si in suflet pentru ca ma regasesc foarte mult in poveste, iar atunci cand am filmat, total a venit natural. Cand am vazut cum arata videoclipul, am fost uimita si nu mi-a venit sa cred ca sunt eu acolo. Imi place foarte mult, mi se pare wow! Sper sa va placa!”, marturiseste Bella. 

Muzica si versurile sunt compuse de catre Bogdan Marinescu, Alexandru Luft si Cristina Dobrescu, iar de productia piesei s-a ocupat Luft Records. Videoclipul, regizat de Dan Petcan, a fost filmat la Cheile Dobrogei, aceasta toamna. 

Cu 18 ani de activitate in spate si peste 1600 concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din Romania. Pana in prezent, baietii au lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love”si “Picuri de rai”) si 8 single-uri. Anul acesta, trupa s-a imbogatit cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago, noua solista Jukebox, si a lansat “Vocea ta”. Bella a urmat cursuri de muzica de la varsta de 12 ani si a inceput sa cante in concerte publice si private in Filipine, Malaezia si Taiwan de la varsta de 15 ani. In 2016, frumoasa filipineza s-a facut remarcata la “Romanii au talent” prin vocea puternica si show-ul energic, care au dus-o pana in finala concursului, iar la inceputul acestui an, artista a lansat primul single si videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley si compozitori internationali.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS