Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Denisa Moga debutează cu piesa şi videoclipul “Singuri” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

La nici 17 ani, Denisa Moga, originara din Sebes, judetul Alba, debuteaza cu piesa “Singuri”, o melodie cu un mesaj emotionant extras din viata artistei. Primul single semnat Denisa Moga s-a lansat vineri, 22 decembrie, alaturi de Cat Music.

“Cu totii trecem, la un moment dat, prin perioada aceea de tranzitie, de la copilarie la adolescenta. E clipa in care realizam ca trebuie sa devenim independenti si incepem sa ne lovim de realitatile vietii, invatand ca lucrurile importante cer rabdare si ca orice vis se poate indeplini doar prin munca si ambitie. Ma regasesc profund in mesajul piesei “Singuri”, mai ales pentru ca se refera la o perioada dificila din viata mea, dar care totusi a avut farmecul ei. Fiecare vers sau acord imi aduce o emotie pe care sper sa o simtiti si voi”, declara Denisa Moga.

Piesa “Singuri” este produsa de Adi Colceru, iar videoclipul este realizat in regia lui Criss Blaziny.

In prezent, Denisa Moga este eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National „Lucian Blaga” din Sebes, la profilul Stiintele Naturii, intensiv germana. In vara lui 2015 a mers in tabara DeMoga Music Junior Camp, acela fiind momentul care a determinat-o sa continue pasii catre o cariera in muzica. Piesa “Singuri” este primul single din cariera Denisei Moga, urmand ca artista sa lanseze in curand urmatoarele 2 piese, produse si compuse in studiourile DeMoga Music.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS