Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

BIA lansează primul său single - “K.O.” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

BIA, talentata artista in varsta de 13 ani, lanseaza prima sa piesa – “K.O.”. Muzica si textul sunt compuse de Serban Cazan si Vladimir Coman Popescu, iar piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production. Videoclipul, in regia lui Dan Petcan, reda in imagini povestea a doua prietene care trec impreuna prin anumite etape ale vietii, dar aleg ca drumurile lor sa se desparta.

“Ma bucur foarte mult ca lansez primul meu single, « K.O.» si sper mult sa va placa! « K.O.» este o piesa despre prietenie, adolescenta si certurile care pot sa apara. Important este ca fiecare dintre noi sa invatam ceva din experientele noastre pentru a nu mai repeta aceleasi greseli”, declara artista.

BIA, pe numele real Bianca Stoian, este una dintre cele mai tinere artiste din Romania. S-a nascut pe 28 decembrie 2004 in Italia, la Anzio, iar in Romania a ajuns pentru prima oara cand avea aproape 1 an.

Dupa ce a jucat tenis timp de sase luni, BIA si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a facut cursuri de canto cu Mihaela Stanciu si Madalina Petre. Fana declarata Rihanna si Andra, BIA a participat, la varste fragede, la doua festivaluri de muzica usoara, unde s-a clasat pe locul al treilea, respectiv locul intai. Primul studio in care BIA a intrat este cel al lui What’s UP, artist alaturi de care a cantat si la banchetul ei la sfarsitul clasei a patra. Ea a mai ajuns in studio la Speak si apoi in studiourile HaHaHa Production, unde a colaborat cu Serban Cazan.

Pentru mai multe de detalii acceseaza: www.facebook.com/biastoian.official & www.instagram.com/bia_biancastoian

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS