Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

LocoDJ lansează primul single din carieră: ”This Is Love” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

LocoDJ lanseaza primul single si videoclip din cariera - “This Is Love”, o poveste future pop dance, exotica, cu influente moderne de R&B.

Piesa “This Is Love" este compusa de catre Alex Tabacar, Gheorghe Constantin Cristinel si Oancea Emanuela, iar producatorul oficial al acestui material este Geo Da Silva prin casa lui de productie, Big Hit Production, in parteneriat cu Cat Music Romania. 

Videoclipul este regizat de catre Ciprian Dan Bilencu, iar protagonistii din clip sunt Vanesa Serac impreuna cu Ionut Inoveanu. Clipul este filmat la Timisoara, in Parcul Copiilor si reda in imagini povestea de dragoste a celor doi actori.

LocoDJ si-a inceput cariera in anul 2000 ca DJ rezident in cadrul unor evenimente de clubbing din zona de vest a Romaniei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS