Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Andrei Bănuţă lansează primul single din carieră - „Aş putea” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Tanar, carismatic si ambitios, Andrei Banuta este pregatit sa demonstreze ca are atributele necesare pentru a-si gasi locul in muzica romaneasca. Artistul lanseaza primul single din cariera – As putea.

„Sunt un pusti, dintr-un orasel mic de la malul marii. Inca de la 5 ani, mi-am descoperit vocatia, am inceput sa studiez muzica, din ce in ce mai mult, pentru ca astazi, adolescentul de 19 ani care am devenit, intre timp, sa poata sa-si implineasca visul!<As Putea> vine ca primul meu semnal catre public, catre voi, cei care imi veti asculta si aprecia munca!” – declara Andrei Banuta.

Piesa a fost compusa in studioul Famous Production, de catre Sandor Biro, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu si filmat la malul Marii Negre, la inceputul acestui an.

„Am incercat sa gasesc o piesa in care sa ma regasesc si ca mesajul ei sa reprezinte o situatie pe care am trait-o! Sub indrumarea domnului Alexandru Mihai si a lui Sandor Biro, am reusit sa aduc astazi in fata voastra, piesa <As putea>, o piesa creata si interpretata sincer!”, adauga Andrei.

Pasionat de muzica de la o varsta frageda, cand in loc sa se uite la desene animate, urmarea doar posturile muzicale, Andrei Banuta a participat ulterior la multe festivaluri si concursuri, precum Sanremo sau, mai recent, Vocea Romaniei. La 14 ani, a avut primul turneu, in Turcia, iar dupa Vocea, l-a intalnit pe Alexandru Mihai, tatal Andrei, care i-a devenit mentor si manager.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS