Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

James Bay revine cu single-ul “Wild Love” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Artistul nominalizat de 3 ori la Grammy, castigator BRIT Awards, compozitorul si artistul James Bay revine cu single “Wild Love.

Dupa ce, timp de cateva luni, si-a tinut fanii in suspans, James Bay prezinta publicului primul single, dupa debutul Chaos & The Calm din 2015, cu care a fost nominalizat la Grammy.

Asteptandu-se ca fanii sai sa perceapa acest single ca o schimbare, James Bay declara: “Stiu ca stilul cu care vin acum, nu a fost regasit in primul album - poate, pe alocuri, am lasat sugestii in unele paragrafe, dar cred ca noua mea muzica ofera o imagine mai completa despre cine sunt. De indata ce am observat ca sunt recunoscut de public ca "tipul cu chitara acustica", mi-am dat seama ca trebuie sa ofer mai mult. Vreau ca acea perspectiva sa fie parte din viata mea artistica, dar nu imi doresc sa ma defineasca. Nu am ajuns inca in acel punct, dar sper ca stilul pe care il adopt acum, poate face pentru mine - un cantaret-compozitor, ceea ce Drake și Chance The Rapper fac pentru genul lor de muzica: abaterea de la reguli”.

Noul single Wild Love este despre experienta procesului in care te indragostesti de cineva. “Este ceea ce simti in momentul in care vezi pe cineva pentru prima oara si iti place, sau ceea ce se dezvolta in timp. De asemenea, este vorba despre dorința sau, in experienta mea, are legatura cu persoana la care te gandesti necontenit, oriunde te-ai afla in lume”, declara James Bay.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS