Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Alina Eremia şi Mark Stam lansează piesa “Doar noi”

Muzică
Tools
Typography

Colaborare neasteptata in muzica romanesca! Dupa “Freeze”, melodia de succes pe care Alina Eremia a avut-o alaturi de Monoir, artista colaboreaza cu Mark Stam, cantaret si compozitor de peste Prut, pentru o versiune inedita a piesei „Doar noi”.

Initial lansata doar de catre Mark, piesa beneficiaza acum si de vocea Alinei Eremia, care adauga un plus valoare completand “tabloul de doi”, mai ales ca este lansata chiar de 14 februarie, Valentine’s Day, moment in care este celebrata iubirea la nivel mondial.

Piesa "Doar Noi" a fost compusa in mare parte de catre Mark. Textul a fost scris de catre Irina Kupko, iar productia poarta semnatura lui Mark Stam si a cunoscutilor Marco & Seba.

Inspiratia lui Mark Stam in momentul in care a compus piesa este clara – o persoana draga pentru care a nutrit sentimente profunde. „Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc in mine insami. Este istoria unei relatii care nu a avut loc, o iubire platonica. Sunt sigur ca multi dintre voi se vor regasi in ea”, declara Mark Stam.

Realizat intr-un cadru romantic, videcolipul piesei este regizat de catre Spoiala Brothers si ne transpune intr-o poveste de dragoste ilustrata printr-o coregrafie powerful, dar plina de sensibilitate. Cei doi protagonisti au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scazute, intr-o casa, din care lipsea caldura. Mai mult, pentru videoclip, Alina Eremia si-a schimbat si look-ul, pentru a intra in pielea personajului, o tanara indragostita care lupta pentru partea de iubire ce i se cuvine.

“Doar noi” este acea melodie pe care o poti asculta in orice stare. Indiferent ca esti suparat, trist, fericit, indragostit, versurile piesei te duc in directia in care vrei sa fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decat acum, in luna iubirii.  Ma bucur nespus ca pot sa cant aceasta piesa alaturi de Mark Stam un artist incredibil de talentat”, declara Alina Eremia.

Piesa „Doar noi”, colaborarea dintre Alina Eremia si Mark Stam, este o coproductie MediaPro Music, Global Records si Spoiala Brothers.

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, “With or without you”, urmat de piesa “Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. De asemenea, piesele “Cum se face”, “Cand luminile se sting” si “Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes.  In anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul “Poarta-ma”. Cel mai recent single, “Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut granitele tarii, bucurandu-se de aprecierea turcilor, a grecilor si a bulgarilor.

Nascut in Republica Moldova, Mark Stam studiaza dansuri sportive de la varsta de 8 ani. La varsta de 13 ani a realizat ca ii place sa cante si s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact, a invatat tehnica vocala, chitara si pian de pe internet, lasandu-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce inseamna muzica. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS