Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Valerie lansează primul single şi videoclip din carieră: “Sahara” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Valerie lanseaza single-ul de debut, “Sahara”, insotit de un videoclip fresh. Muzica si textul sunt compuse de catre Costel Dominteanu si Flavia Zoe, iar piesa este produsa de Soundify Media Production.

“Am reusit sa-mi indeplinesc visul cand i-am cunoscut pe producatorii mei de la Soundify Media, la care am ajuns dintr-o pura intamplare. M-am bucurat enorm sa descopar niste oameni atat de talentati, alaturi de care am muncit foarte mult si am reusit sa producem mai multe piese printre care si single-ul «Sahara», pe care il vom lansa alaturi de Cat Music. Am filmat videoclipul intr-un loc special, la cetatatea Enisala din judetul Tulcea, impreuna cu unul dintre producatorii mei, Costel Dominteanu. Rezultatul a depasit orice asteptare. Imi doresc ca toata lumea sa se bucure de energia acestei melodii si sa se pregateasca pentru surprizele uriase ce vor urma”, declara artista.

Valerie, in varsta de 23 de ani, este din Republica Moldova si face parte dintr-o familie de muzicieni. In prezent, este studenta la UNATC si, desi este model si actrita, mereu si-a dorit o cariera muzicala. La finalul verii, tanara artista a aparut alaturi de mama ei, Victoria Lungu, in clipul piesei “De vina este vara”. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS