Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ecaterine lansează piesa şi videoclipul “Mă mint” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Ecaterine lanseaza prima piesa din anul 2018, insotita de un videoclip minimalist: ”Ma mint”. O coproductie Cat Music si Young Spirit Records, piesa este compusa de catre artista impreuna cu Dumitru Bodarev si produsa in studioul Young Spirit Records, iar videoclipul este produs de catre Anghel Brothers Studio.

“Ma mint” este prima piesa pe care artista o scrie integral.

“Dimitri a luat chitara, m-a ghidat, m-am asezat in fata microfonului, mi-am pus castile pe urechi si linia s-a imprimat. Voiam un text care sa para simplu la prima vedere, dar, in esenta, complex, sa spuna mult, dar in putine cuvinte“, declara Ecaterine.

”Ne iluzionam, ne indragostim, ne hranim cu sentimente sintetice, ne daruim sufletul, uneori constienti de faptul ca vom suferi. Toti, macar o data in viata, ne-am mintit pe noi sau pe mama sau pe cei apropiati ca ne e bine... De aceeea recomand, gustati-va cuvintele, înainte de a le spune persoanei dragi”, continua Ecaterine

Pana in prezent, artista a lansat single-uri precum “Phoenix”, “Flacari de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”, si a colaborat cu DJ Sava si Dimitri.  Ecaterine face parte si din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si “You”. In vara, artista impreuna cu Dimitri a lansat piesa “LaLaLa“.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS