Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Isabela Dan lansează primul single din carieră: “O mie de idei”, feat. Chriss JustUs | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Isabela Dan lanseaza single-ul de debut, insotit de videoclip: “O mie de idei”, feat. Chriss JustUs. Piesa este compusa de catre artista si produsa de Cristian Pistol, iar videoclipul este realizat de catre echipa NGM Creative.

Clipul reda vibe-ul jucaus si sexy al single-ului si subliniaza versurile piesei prin energia si miscarile senzuale ale artistei.

,,Mi-am descoperit pasiunea pentru muzica inca de la o varsta frageda, cand am inceput sa cant prin casa linii melodice compuse pe loc. M-am motivat sa imi aprofundez cunostintele muzicale si am trezit in mine dorinta de a avea o cariera in acest domeniu. Ideea piesei «O mie de idei» ne-a venit intr-un moment de recreere la studio, intr-o pauza de sesiune de inregistrari. Sper foarte mult sa va placa!”, declara Isabela Dan.

Artista, in varsta de 25 de ani, s-a nascut in judetul Prahova. Inca de mica, si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a luat cursuri de canto timp de sase ani. Apoi, Isabela Dan a decis ca e momentul pentru nivelul urmator, iar impreuna cu echipa ei a pus bazele proiectului “O mie de idei”.
De-a lungul timpului, Chriss JustUs a lansat piese precum “Cicatrici pe Suflet”, “Sufletul plange”, “In filmul Altcuiva”, iar recent, artistul a lansat single-ul si clipul “Marea Mea”. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS