Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Fetele ’’90-60-90’’ iau cu asalt clipul fraţilor Teodorescu şi Munteanu! | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Liviu Teodorescu este asaltat de fete în noul sau videoclip „90-60-90”, pentru piesa în colaborare cu fratii Munteanu. Considerat, la ora actuala, una din cele mai bune voci masculine din Romania, Liviu a decis ca dupa succesul hit-ului „Obsesie”, care a strans peste 23 de milioane de vizualizari, sa continue traditia de a colabora cu vloggeri pentru noua sa piesa, fiind si primul artist din România care a realizat acest lucru.

Asadar, ineditul pentru noua piesa este colaborarea cu deja celebrii fratii Munteanu, iar pentru a le face fata, Liviu apeleaza la fratele lui, Matei, care si-a facut si el debutul muzical alaturi de Adda si Liviu, in #MatematicaIubirii.

Fratii Teodorescu si Fratii Munteanu au pus toata energia in piesa asta, si nu numai!

Care este mesajul ’’90-60-90’’?, ne povesteste Liviu cel mai bine:

„Am luat cele mai nebune si la limita penibilului replici de agatat si le-am pus intr-o piesa, 90-60-90. Practic, am ironizat momentul ala in care baietii ar face si ar spune orice, numai sa agate ceva. 90-60-90 nu vorbeste despre femei perfecte, ci despre complimente exagerate, spuse in cele mai proaste momente, doar ca sa pleci cu cineva acasa. Impreuna cu echipa mea, ne-am gandit la Fratii Munteanu si am gandit piesa asta ca un featuring intre frati. Noi ne-am distrat mai mult decat ne-am imaginat la piesa asta, speram sa va inspiram sa faceti la fel!!”

Pentru acest proiect, artistul si-a ales cateva prezente feminine extrem de frumoase, precum Alina Eremia, Nicole Cherry, Raluka, Ana Baniciu, AMI, Iuliana Beregoi, dar si trei frumoase femei din blogosfera romaneasca: Sanziana Negru, Laura Musuroaea și Marilu. 

Conceptul si scenariul este gandit de #W, iar clipul e regizat de SAN. Productia muzicala a fost realizata de Liviu Teodorescu impreuna cu Madalin Rosioru, in studiourile #LiTEmusic.
Asculta / Descarca 90-60-90: https://MediaPro.lnk.to/90-60-90 

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Asa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decat atat, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesa care are peste 38 de milioane de vizualizari, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS