Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Lavinia are o replică de cinema memorabilă - noul single | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Se spune ca viata este ca un film. Indiferent de genul filmului, drama, comedie, actiune, nu uita ca tu esti rolul principal.

Povestea ta poate rescrie orice scenariu pentru ca ai adunat sau aduni multe momente care pot fi cele mai bune replici de cinema.
Aseaza-te comod si da play noului single lansat de catre Lavinia.
Compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Robert Toma si Adrian Klein, piesa „Replica de cinema” exprima o poveste de dragoste, inspirata din realitate, si care ar putea concura cu usurinta la un scenariu de film.
Videoclipul piesei este regizat de catre Silviu Mindroc si aduce in prim plan si o coregrafie speciala, un dans contemporan plin de pasiune si sensibilitate, cu doi dansatori profesionisti, Hera Zaulet si Marius Moldovan – finalisti ai emisiunii concurs „Romanii au talent”. In videoclip, Lavinia apeleaza la trucuri de styling si abordeaza look-uri diferite si inedite, sexy, increzatoare, sensibila, adaptate si stilului muzical.
Lavinia a lansat in urma cu un an piesa „Sfarsitul lumii”, alaturi de Cabron. De-a lungul timpului, frumoasa artista a lansat si piese in limba engleza si romana, dintre care amintim “Honey Boy, “Dragoste cu imprumut”, “Povesti cu zane” sau “Aroma Del Amor”, o poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS