Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

MCulture lansează cel de-al şaptelea single de pe album: “De ce mă minţi?” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a lansat “Chef de chef”, ”Ochii tai”, “Nu te las”, “Mona”, “Portofele” si “As da zile”, MCulture by Damian Draghici revine cu cel de-al saptelea single: “De ce ma minti?”. Piesa interpretata de Nora Denes este un remake al melodiei “De ce ma minti?”, lansata in anii ‘90.

“Intr-o zi de octombrie imi luam pranzul in oras, cand, imi suna telefonul! Era Cristine Popa care imi zicea ca imi da pe cineva la telefon. Era insusi Damian Draghici! S-a prezentat rapid, in stilul lui caracteristic si mi-a expus pe fast-forward un proiect muzical, ce presupunea reorchestrarea in maniera moderna a unor manele din perioada lor de aur, vreme in care erau inca veritabile. M-a intrebat cineva mai demult daca voi canta vreodata manele si tin minte ca i-am ras in nas si i-am zis clar ca niciodata. Si uite cum Damian mi-a schimbat parerea in doi timpi si trei miscari! Il stiam cu naiul, cu albumul de jazz, cu perioada americana, asa ca am intrat cu incredere in proiect! Voi fi vesnic recunoscatoare ca am fost propusa pentru acest proiect. Mi-am ales din prima « De ce ma minti? » ne-am adunat, am inceput sa cant linia originala, apoi incet incet m-am desprins de ea, pana a ajuns cum este acum!”, declara Nora Denes

MCulture este format din 13 artisti cool, diferiti, cu voci exceptionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din Romania si nu numai. Printre artistii MCulture se numara Jazzy Jo, Silviu Pasca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, dar si Ilinca Bacila, castigatoarea Eurovision Romania din 2017. 

In 2015, Nora Denes a cucerit publicul in cadrul unuia dintre cele mai importante show-uri muzicale, “Vocea Romaniei” si a facut parte din echipa lui Smiley. A participat la Eurovision in 2014, dar si in 2017, cu piesa “Mother”. Artista provine dintr-o familie de profesori de muzica, mama sa a fost profesoara de teoria muzicii, iar tatal profesor de vioara. A studiat de la varsta de patru ani vioara, apoi, in paralel, pianul. Cantareata si compozitoare, Nora Denes este profesor de vioara la Liceul de Arte Baia Mare.

Pe 5 februarie, a avut loc evenimentul de lansare al proiectului MCulture, moment in care solistii au fost acompaniati de doi actori balerini si de o animatie special creata pentru acest proiect, toate aceste elemente ilustrand o poveste de dragoste atemporala. Albumul “Naked Truth” contine 13 piese post-manele, reinterpretate intr-o maniera deosebita, cu un sound cool ce imbina influente dubstep, trap, jazz dar si pop, material care aduna unele dintre cele mai bune voci din Romania, sub indrumarea lui Damian Draghici

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS