Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Delia lansează single-ul şi videoclipul “Du-te-mă” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Nonconformista, cameleonica, mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single, care se numeste “Du-te-ma”. Piesa a fost compusa integral de catre artista si produsa de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-ma” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul ii apartine Deliei, iar productia video este realizata de catre Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine increzatoare, dar si amuzanta, autoironica a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Hilke Muslim (styling).

“Intr-o lume perfecta, femeile au senzatia ca trebuie sa se incadreze in sabloanele inventate de altii. Dragi femei, cereti-va drepturile! Si nu va mai infometati! Pofta de mancare inseamna pofta de viata! Iubiti-va mai mult! Si hraniti-va sufletele! Nu va mai persecutati de dragul sabloanelor! Cereti sex si mancare atunci cand aveti nevoie! Pofta buna”, a declarat Delia.

Artista a lansat la finele anului trecut “Fata lu’ tata”, piesa ce a adunat peste 18.000.000 viuzalizari pe YouTube si “Verde Imparat”, ce a generat peste 5 milioane de vizualizari.

Delia – Fata lu’ tata
https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y

Delia – Verde Imparat
https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers

Tot in 2017, Delia a lansat “Ramai cu bine” feat. Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care peste 34 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, a colaborat si cu The Motans pentru “Weekend”, desemnata piesa anului 2017 in Romania, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Delia feat. Macanache – Ramai cu bine
https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M

The Motans feat. Delia – Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Anul trecut, Delia a lansat albumul “Live”, material ce include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Cine m-a facut om mare”, “Ce are ea” si a sustinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold-out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Du-te-ma” este o coproductie Cat Music si Global Records.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS