Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Artistul român, Drei Ros cucereşte şi Mexicul! | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

La scurt timp dupa ce a lansat “Te Necesito”, o piesa in colaborare cu Domenica si Marvelus Fame, a innebunit intregul Mexico, melodia urcand subit in topurile radio-urilor.

Acest fapt a condus la pornirea unui turneu de promovare, in cadrul caruia au cantat si la Arenele Monterrey, in fata a 20 de mii de oameni.

Piesa si videoclipul noului single au fost realizate in Los Angeles, CA, colaborarea dintre cei trei artisti avand ca rezultat o melodie plina de energie, cu un super beat, ce, cu siguranta, va ajunge si la inimile romanilor.

Domenica este o cantareata talenta din Mexico si Marvelus Fame este un raper din NY si familia lui este din Cuba.

In luna mai, acestia sunt asteptati din nou sa-i incante pe mexicani cu piesele lor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS