13
Thu, Dec
101 New Articles
×

Message

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_OUTPUT

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_FB_DEBUGGER

og:title - J Balvin lansează single-ul şi videoclipul „Ambiente” | VIDEO
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/65-muzica/7450-j-balvin-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-ambiente-video
og:site_name - AGORA MEDIA

J Balvin lansează single-ul şi videoclipul „Ambiente” | VIDEO

Muzică
Typography

Cand spui J Balvin, te gandesti instant la ritmurile caliente, latino, la vara, la soare si distractie. Artistul din America Latina nu ne dezamageste nici acum. Multa pasiune si sensualidad latino in noul videoclip, pentru piesa „Ambiente”.

Deja un hitmaker la nivel mondial, cu numeroase hituri precum „Tranquila”, „Mi Gente”, "6 AM", "Machika", J Balvin ne surprinde cu o productie care urmeaza aceeasi reteta si cu siguranta va ajunge un hit international.
Odata cu lansarea single-ului „Ambiente”, artistul columbian a teasuit pe instagram si urmatorul album. Materialul intitulat „Vibras” va contine 14 track-uri, printre care celebrele "Mi Gente", "Ahora" sau "Machika", piese noi si colaborari interesante.
J Balvin a devenit cunoscut in spatiul european imediat dupa lansarea piesei-fenomen, „Tranquila”. Relatia dintre cantaretul columbian si Romania este una aparte, avand in vedere faptul ca in anul 2014 acesta a colaborat cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS