Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

J Balvin lansează single-ul şi videoclipul „Ambiente” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Cand spui J Balvin, te gandesti instant la ritmurile caliente, latino, la vara, la soare si distractie. Artistul din America Latina nu ne dezamageste nici acum. Multa pasiune si sensualidad latino in noul videoclip, pentru piesa „Ambiente”.

Deja un hitmaker la nivel mondial, cu numeroase hituri precum „Tranquila”, „Mi Gente”, "6 AM", "Machika", J Balvin ne surprinde cu o productie care urmeaza aceeasi reteta si cu siguranta va ajunge un hit international.
Odata cu lansarea single-ului „Ambiente”, artistul columbian a teasuit pe instagram si urmatorul album. Materialul intitulat „Vibras” va contine 14 track-uri, printre care celebrele "Mi Gente", "Ahora" sau "Machika", piese noi si colaborari interesante.
J Balvin a devenit cunoscut in spatiul european imediat dupa lansarea piesei-fenomen, „Tranquila”. Relatia dintre cantaretul columbian si Romania este una aparte, avand in vedere faptul ca in anul 2014 acesta a colaborat cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS