Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mr. Jurjak lansează single-ul şi videoclipul „Vântul” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Intr-o zi de vineri cu foarte multa primavara, Jurjak lanseaza un single care ne trezeste toate simturile si vine ca „Vantul”.

Jurjak a pastrat traditia si a lansat in avanpremiera piesa „Vantul” in cadrul unui concert pe care l-a sustinut saptamana asta in club Expirat din capitala.
Lumea lui Jurjak este intr-o continua miscare. Descoperim o lume noua, intr-o locatie ce completeaza perfect filmul. Firul narativ este sustinut si de o serie de personaje diferite si care starnesc curiozitatea.
Piesa este compusa de catre George Petrosel (Jurjak), iar pentru proiectul video a colaborat cu http://www.zebracolor.ro, DOP - Alexandru Dorobantu, Production Manager - Iliana Dumitrache, Focus Puller - Radu Ungureanu, Gimbal Operator - Bogdan Barbu (bogdanovici), Nicolae Anghel (nicky), Razvan Radu (rr).
Muzician, regizor si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak a lansat pana in prezent piese ca „Soapte”, „Timp de iubit”, „Bucuresti”, iar recent a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS