Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Loredana aduce “Îngeri” în noul ei single şi videoclip | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a zguduit lumea, din Romania pana in Europa Rasariteana, cu o colaborare inedita alaturi de Zdob si Zdub si rapperul Ligalize, Loredana vine cu mult asteptatul single solo. Interpretata in concertele de la Sala Palatului, piesa “Ingeri” a ridicat sala in picioare, starnind emotii si ropote de aplauze.

Fiinte intermediare intre divinitate si lume, ingerii sunt intruchipati in videoclipul regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) prin 8 dansatori, care exprima simbolismele piesei prin miscari care iti taie rasuflarea. Personajele ii dau aripi Loredanei, facand-o sa straluceasca in lumina reflectoarelor.
“Piesa Ingeri este despre reintoarcerea la convingerea ca e intotdeauna cineva care ne vegheaza pasii prin viata, ocrotindu-ne. E despre credinta in ceva mai presus, mai bun, mai frumos decat realitatea pe care o traim. E despre cat de important e doar sa crezi si atunci vei putea simti ingerii”, declara Loredana.
Calauzitori si pazitori, ingerii personifica virtutile si iubirea adevarata, fiind mediatori intre cer si pamant. Intrucat ei cunosc influenta a doua spatii si timpuri: cel al vesniciei si cel al perisabilului, ingerii reprezinta simbolul sperantei si dragostei.
Loredana face parte din distributia unuia dintre cele mai asteptate spectacole din Romania – “Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului in Bucuresti. Show-ul unic pune in scena o distributie de exceptie. Loredana o va interpreta pe Donna, mama Sophiei, iar alaturi de ea, vor urca pe scena Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Ana Munteanu si multi altii. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS