24
Mon, Sep
108 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Son of Lars lansează primul single - “New Romance” | VIDEO
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/65-muzica/7580-son-of-lars-lanseaza-primul-single-new-romance-video
og:site_name - AGORA MEDIA

Son of Lars lansează primul single - “New Romance” | VIDEO

Muzică
Typography

Son of Lars este un reinceput pentru Bogdan Popa, pe care il marcheaza ingenios printr-o <coloana sonora> ce aduce in prim plan o noua fila din povestea care i-a marcat viata, si anume, muzica.

„New Romance” este titlul primei piese lansate de artist, un single personal, sincer si intens, compus de artist alaturi de Max Chisaru.
Look-ul nordic, masculin si powerful, cu care a fost adesea identificat de-a lungul timpului, l-a facut pe Bogdan sa aleaga un nume care insumeaza aceste caracteristici si care este aparte pentru industria muzicala locala.
In limba daneza” Son of Lars” se traduce prin „Larsen” si este unul dintre numele cele mai frecvente in Europa de Nord, simbol al culturii daneze.
Videoclipul piesei New Romance a fost filmat intr-o noapte rece de primavara, in Bucuresti,  iar din echipa au facut parte regizorul Razvan Leucea si producatorul Robert Ionicioiu.
„New Romance” este inceputul unei povesti muzicale, creative si constante. Son of Lars are planul facut pentru perioada urmatoare, iar muzica lui va capata nuante noi si se va concretiza in toamna acestui an cu primul sau material discografic.
Welcome To The World of Son Of Lars!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS