Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Son of Lars lansează primul single - “New Romance” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Son of Lars este un reinceput pentru Bogdan Popa, pe care il marcheaza ingenios printr-o <coloana sonora> ce aduce in prim plan o noua fila din povestea care i-a marcat viata, si anume, muzica.

„New Romance” este titlul primei piese lansate de artist, un single personal, sincer si intens, compus de artist alaturi de Max Chisaru.
Look-ul nordic, masculin si powerful, cu care a fost adesea identificat de-a lungul timpului, l-a facut pe Bogdan sa aleaga un nume care insumeaza aceste caracteristici si care este aparte pentru industria muzicala locala.
In limba daneza” Son of Lars” se traduce prin „Larsen” si este unul dintre numele cele mai frecvente in Europa de Nord, simbol al culturii daneze.
Videoclipul piesei New Romance a fost filmat intr-o noapte rece de primavara, in Bucuresti,  iar din echipa au facut parte regizorul Razvan Leucea si producatorul Robert Ionicioiu.
„New Romance” este inceputul unei povesti muzicale, creative si constante. Son of Lars are planul facut pentru perioada urmatoare, iar muzica lui va capata nuante noi si se va concretiza in toamna acestui an cu primul sau material discografic.
Welcome To The World of Son Of Lars!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS