Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Mar
121 New Articles

Sean Norvis feat. Stino Grant & MC Steliano - House tot the people (videoclip nou) | VIDEO

Muzică
Typography

SYL Recordings va prezinta un nou single semnat de cei mai importanti artisti ai casei de discuri: Sean Norvis, Stino Grant & MC Steliano.

"House to the people", asa cum sugereaza si titlul, este o piesa house energica de club, cu brass-uri puternice si un vocal "trippy".

Single-ul contine 5 versiuni si incepand de astazi este disponibil in toate magazinele digitale.
Piesa este compusa de catre Oprean Flavius Milionor si Bocincia Costica, de text s-au ocupat Marcu Stelian Craciun si Iacobescu Alexandra, mixul si masterul este realizat de catre Mr. Pit, videoclipul de cei de la Happy End Studio Timisoara, fiind produsa de cei de la SYL Recordings, iar artwork-ul a prins contur datorita So Creative Media Agency. "House to the people" este deja sustinuta si de alti artisti precum Richie Hawtin, Paco Osuna, Luigi Madonna, Sam Divine, EDX, Don Diablo, Chicane, Dyro, Dannic, Kryder, Capo and Comes si multi altii.

Beatport: https://www.beatport.com/release/house-to-the-people/2290677
Itunes: https://itunes.apple.com/ro/album/house-to-the-people-ep/1383176684
Spotify: https://open.spotify.com/album/3bZgNI58UeLLY3S9ARwSvx?si=96Uw-MtTRQG8sKJ5piklbA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS