Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Mar
121 New Articles

“De dragul iubirii”, noul single Ioana Ignat, este disponibil pentru download

Muzică
Typography

Toti banii obtinuti din descarcarea piesei sunt destinati renovarii sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu din Bucuresti, din cadrul proiectului "Uncolored"!

Link Download: https://MediaPro.lnk.to/DeDragulIubirii

De dragul iubirii, Ioana Ignat si casa ei de discuri, MediaPro Music, doneaza toti banii obtinuti din descarcarea piesei de pe magazinele digitale (iTunes si Google Play) pentru modernizarea sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu.
Incepand cu 13 mai si pana pe 23 mai, cand single-ul „De dragul iubirii” va fi disponibil peste tot, iar Ioana va lansa si videoclipul oficial pe canalul de YouTube, publicul poate descarca piesa, iar toti banii obtinuti sunt destinati renovarii sectiei de prematuri din cadrul Maternității Polizu din București.
„De multe ori tu iti doresti ca oamenii sa evolueze si sa faca lucuri bune pentru ei si pentru cei din jur. Ideea e sa inveti sa deschizi ochii, sa asculti si sa actionezi in mod constient, lasand deoparte egoul si toate lucrurile acelea care ajung sa iti intunece ratiunea si in cele din urma trairile. Impreuna putem colora lumea si sa o transformam in ceva mai bun si mai frumos”, declara Ioana Ignat.
Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din București, iar voluntarii implicați în proiect au afirmat ca pentru ei ”UnColored este un eveniment creat din pasiune și iubire, motivați de speranța că generațiile ce vin pot avea acces la un sistem medical așa cum il dorim cu toții. ”
Piesa „De dragul iubirii” este compusa de catre Ioana Ignat si Angeles. Ioana a filmat deja si videoclipul piesei, in regia lui Ionut Trandafir (TrandaFilm), pe care il va lansa oficial pe 23 mai.
Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alaturi de Eduard Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara “Nu ma uita”, care a adunat peste 35 de milioane de vizualizari pe YouTube si „Nu mai e“. Cea mai recenta colaborare este cea cu Havana, pentru piesa “Vivere”. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata luna trecuta “Debutul anului”, in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS