Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

“Mă bate inima”: Elianne lansează alături de Connect-R prima sa piesă | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Elianne, semifinalista celui de-al doilea sezon “Vocea Romaniei”, lanseaza prima piesa din cariera alaturi de Connect-R. Energie, culoare si emotie: “Ma bate inima” este o piesa pop cu influente reggae si imbina versurile jucause cu imaginile povestii create de regizorul clipului, Ionut Trandafir.

Single-ul este compus de catre artista impreuna cu Stefan Mihalache (Connect-R), Tudor Fornea (Tuan) si Niculae Robert (Any1), iar productia piesei a fost realizata de Tuan Records.

““Ma bate inima” este o piesa personala, care a luat nastere dupa un dus rece, intr-o seara de vara. Am avut refrenul asta in cap vreo 2-3 saptamani, pana sa am curajul sa il arat producatorilor mei, Tuan si Any1. Lor le-a placut ideea piesei, am intrat in studio sa o producem impreuna si am terminat-o intr-o zi, pentru ca toti eram in acelasi vibe. Este prima piesa in romana pentru care am facut si muzica si versurile. Este foarte important pentru mine sa am ca single de debut o piesa care sa ma reprezinte 100%, pentru ca oamenii sa isi poata da seama cine este Elianne”, declara artista.

Dupa ce frumoasa artista a gasit reteta perfecta pentru primul ei single, “Ma bate inima”, a ajuns la Connect-R in studio, iar chimia muzicala dintre cei doi s-a infiripat de la prima ascultare. “La filmari, cel mai important a fost vibe-ul si ca ne-am distrat, a fost clean si a mers foarte repede. Am avut, bineinteles, echipa Tuan Records si Cat Music alaturi de mine si multumesc din inima ca-mi sunt aproape! Abia astept sa ascultati piesa si sa vedeti clipul!”, adauga Elianne.

Fosta concurenta a show-ului TV Vocea Romaniei in echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), si-a gasit inspiratie in muzica inca de mica. La finalul anului trecut, producatorul si artistul Tuan a colaborat cu frumoasa Elianne pentru single-ul si clipul “Ce mi-ai făcut!?”.

Connect-R este un artist complet, iar de-a lungul carierei a experimentat atat rolul de cantaret, cat si pe cele de compozitor, actor, prezentator TV, dansator si producator. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, apoi, la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile sale pasiuni. Dupa ce a intrat in lumea hip-hop-ului alaturi de RACLA si a colaborat cu artisti precum Loredana, DJ Sava, Chris Mayer sau Simona Nae, a lansat hitul „Vara nu dorm”, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. Urmatoarele piese, „Da-te-n dragostea mea” si „Tren de noapte”, au devenit si ele hit-uri. Are trei albume lansate pana acum: „Daca dragostea dispare” (2007), „From Nothing to Something” (2012) si „Dragostit” (2016). Recent, artistul a lansat piesa si videoclipul “Vinovat”, impreuna cu Misha.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS