Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

ANDA ADAM şi Alex Velea colaborează din nou dupa 13 ani - #NicioRegulă | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Uh Selecta! Anda Adam isi uneste din nou fortele cu Alex Velea pentru single-ul "Nicio regula”, cea mai buna solutie pentru o vara incendiara.

In 2007, Anda Adam lansa piesa „Selecta”, alaturi de Alex Velea, unul dintre hiturile anului, dar si refrenul care a ramas pe buzele tuturor si la 13 ani distanta, o piesa nemuritoare, acum artista l-a cooptat pe Alex Velea pentru a doua oara si ne spun ca, de regula, nu avem „Nicio regula”.
„13 este un numar norocos pentru mine. Dupa 13 ani de la #Selecta, sunt fericita sa colaborez din nou cu Alex Velea. Am facut o piesa care o sa sparga boxele! Alex rupe, ca de obicei, si in caz ca va era dor de #Selecta, iata ca venim cu varianta 2018”,  a declarat Anda.
Track-ul care va incinge boxele vara asta a fost compus de catre Theea Miculescu si Alex Velea, iar videoclipul este regizat de catre Shinijikun. Cei doi artisti au filmat pe un teren de baschet, alaturi de o gasca  ideea care a stat si in spatele primului videoclip, pentru a rememora prima lor colaborare.  
Fie ca vorbim despre videoclipuri spectaculoase sau de show-uri si concepte inedite bazate pe coregrafii atent studiate, Anda Adam reuseste cu fiecare aparitie sa creeze o imagine unitara si unica in peisajul muzical romanesc. Single-urile lansate pana in prezent au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au transformat-o pe Anda intr-un nume de top al industriei muzicale romanesti. In luna octombrie a anului trecut, artista a lansat single-ul “Marul lui Adam”, in colaborare cu What’s Up, iar in luna martie a acestui an a lansat „In alta lume”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS