Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mircea Eremia dă frâu liber imaginaţiei şi lansează #Fantezia! | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Mircea Eremia schimba registrul muzical si are un sound nou. Mircea indrazneste mai mult si face o trecere catre un beat urban, cu influente R&B si trap.

Si pentru a evidentia noua directie si pentru a putea sa si-o asume 100%, Mircea Eremia s-a implicat pe partea de compozitie, la care a lucrat alaturi de Robert Lazar si Dan Mateescu.
Videoclipul este regizat de catre Sergiu Nicula si a fost filmat luna aceasta, in afara Bucurestiului, la un apus spectaculos. In videoclip apare si un personaj feminin, care joaca rolul unei... fantezii.
Dupa ce a debutat cu single-ul "Ilegal", alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a lansat single dupa single, cum ar fi "Interzis", „Drame si iubiri", "Dragostea doare", „Cardio", „Plec eu" (feat Cosy), iar cel mai recent single este „Dor de noi", pe care Mircea l-a lansat in noiembrie 2017. Mircea Eremia a colaborat in urma cu cateva saptamani cu Denisa Moga pentru piesa „Toxic".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS