Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Noaptea Târziu şi Liviu Teodorescu sunt sub papuc în videoclipul “Semizeu” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Orice nas isi are nasul, iar in casa semizeilor, Noaptea Tarziu si Liviu Teodorescu nu canta niciun cocos, ci doar gainile. Dupa ce au lansat "Bani de chirie", vloggerii de la Noaptea Tarziu colaboreaza din nou cu Liviu Teodorescu pentru single-ul si videoclipul "Semizeu".

Mai mult semi decat zeu, fiecare dintre cei patru gangsteri – Cuza, Cucu, Emi si Liviu sunt bine tinuti sub papuc de catre partenera.

"Semizeu" vorbeste despre eternul conflict dintre sexe si desi are versuri si imagini super funny, nu este o parodie! Piesa si imaginile pun in scena o poveste clasica, dar moderna, in care baietii sunt tinuti sub papuc si nu iau nicio decizie, fara acceptul prietenei. In plus, Cuza, Emi, Cucu si Liviu Teodorescu mananca broccoli, mazare si se uita la iubitele lor cum se joaca pe playstation si beau bere. Cand baietii incearca sa isi declare independenta si sa se faca respectati ca barbati, una dintre „iubi" le da o lovitura sub centura. Ba mai mult, Cucu face echipa alaturi de Cuza si devin adversarii lui Liviu Teodorescu si Emi, iar deznodamantul este... spumos.

In perioada examenelor si a emotiilor, Noaptea Tarziu a lansat "Ma doare la bac", o parodie amuzanta dupa "Ma doare la bass", piesa lui Marius Moga, Shift si What's UP. In clip, apare atat Marius Moga, cat si fratii Munteanu, Selly, Sebastian Cotofana, BroMania, Dorian Popa si multi altii. In plus, proiectele Next Big Vlogger (Coca Cola, McCann) si Swap de Vloggeri (Telekom, Leo Burnett), campanii in care si baietii de la Noaptea Tarziu au fost implicati, au fost premiate cu aur la Gala EFFIE 2018.

Anul trecut, canalul de YouTube al proiectului a atins pragul de un milion de abonati si a devenit cel mai mare canal de vlogging romanesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube al baietilor este "Sunt un cocalar", care a generat peste 33 de milioane de vizualizari pe YouTube, urmat de clipuri precum "La bunica" (16 mil. de vizualizari), "La facultate" (14 mil. de vizualizari) si "Scoala iar" (8.4 mil de vizualizari). In plus, peste 90 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depasesc un million de vizualizari.  Anul acesta, pe 26 mai, vloggerii au urcat pentru prima oara pe scena Forza ZU, la Iasi, in fata a peste 120.000 de oameni.

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a devenit cunoscut dupa participarea la concursul Vocea Romaniei. In 2016, artistul a castigat cel de-al noualea sezon al emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva". Printre piesele de succes lansate se numara single-uri precum „Obsesie",  „Cine m-a pus", „Așa e ea #Dulce". Recent, artistul a lansat impreuna cu Killa Fonic piesa „ Lista de pacate".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS