Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Diana Brescan şi Dorian Popa s-au pregătit intens pentru ceea ce se anunţă a fi unul dintre hiturile verii - “Hey, Cowboy” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Howdy! Diana Brescan, o prezenta greu de trecut cu vederea, isi face aparitia in industria muzicala cu o colaborare bomba si lanseaza primul single „Hey, Cowboy", featuring Dorian Popa.

Semifinalista concursului Vocea Romaniei, Diana Brescan, a inregistrat noul single in studioul DeMoga Music, piesa fiind compusa de catre Marius Moga, Madalin Rosioru, Florian Rus si Achi.
Povestea cu iz vestic este marcata si de niste tinute in tema, iar cei doi artisti aduc in prim plan doua personaje desprinse din filmele western. Diana Brescan si Dorian Popa si-au luat rolurile in serios, iar videoclipul a fost filmat la o herghelie in preajma orasului Targoviste, regizor fiind Isabella Szanto.
Diana Brescan este una dintre senzatiile celui mai recent sezon al Vocea Romaniei, unde a ajuns pana in semifinala. Tanara artista originara din Republica Moldova se dedica muzicii inca de la o varsta frageda si, pe langa numeroasele concursuri la care a participat, Diana a mai lansat piese pana in prezent. Diana Brescan este invitata constant la cele mai importante evenimente private din Republica Moldova si in cadrul emisiunilor TV.
Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, pe care a lansat in urma cu cateva luni single-ul „Cand lumea e rea" lansat in colaborare cu Ioana Ignat. Intr-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reusit sa depaseasca 500.000 de abonati, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum "Buze" (feat What's Up), „Buna, ce mai zici?", "Sare pe rana" (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin track-uri si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa face parte de 4 sezoane din juriul emisiunii concurs "Next Star". 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS