Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Semifinalist al echipei Smiley la Vocea României, AMIR lansează prima piesă - What You Want

Muzică
Tools
Typography

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei" in sezonul 7, Amir, lanseaza piesa de debut, What You Want, un mix de influente europene si orientale, perfecta pentru vara care tocmai a inceput.

„Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii sa zambeasca si sa se simta bine atunci cand imi asculta muzica", povesteste Amir.
Amir a trait multa vreme in Palestina, unde a descoperit muzica determinat fiind de conditiile de razboi si de starea de tensiune in care traia impreuna cu parintii lui. Intors in Romania, Amir a participat in 2008 la Megastar, la care a fost desemnat castigator.
Anul trecut, pasiunea pentru muzica l-a impulsionat sa participe si la Vocea Romaniei si a ales sa mearga in echipa lui Smiley: "Amir a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. I-am propus sa vina la studio si sa incepem sa lucram impreuna. Are un timbru special si recunosc ca are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii", marturiseste Smiley.
What You Want este o co-productie MediaPro Music si HaHaHa Production si este compusa de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Serban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS