Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Roxana Nemeş lansează piesa şi videoclipul "Doare frumos" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Roxana Nemes lanseaza o noua piesa cu un sound fresh si un vibe nostalgic, insotita de un videoclip exotic: "Doare frumos". Muzica este compusa de catre Stefan Marin, Andrei Horjea si Marian Stavar, iar textul este scris de Theea Miculescu.

Videoclipul, regizat de catre Alex Ceausu, a fost filmat la malul marii timp de aproape 24 de ore. " Iubesc aceasta piesa. Este o melodie sensibila, de dragoste. Sound-ul e unul foarte actual creat de niste baieti tineri, de care in mod sigur veti mai auzi", marturiseste Roxana Nemes.

Roxana a debutat in showbiz la varsta de 16 ani, cand a aparut in videoclipul „Lucruri simple", al trupei Activ. Dupa cativa ani, si-a inceput cariera muzicala si a lansat piese ca „Ma dezbrac de secrete" si „Give a little more". De-a lungul timpului,  artista a mai lansat single-uri precum „Luni", „Drog Letal" si „Tu amor".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS