Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Monoir feat. DARA lansează piesa şi videoclipul „My Time" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Monoir, producatorul hit-ului international „Lost in Istanbul", lanseaza alaturi de cantareata de origine bulgara DARA, piesa cu videoclip „My Time".

In videoclip frumoasa artista canta si danseaza in peisaje naturale de-a dreptul impresionante. Videoclipul realizat in Bulgaria este regizat si filmat de catre Monoir.

DARA este o tanara cantareata, iubita si cunoscuta in Bulgaria mai ales in urma participarii la emisiunea X-Factor unde s-a clasat printre top 3 finalisti. Timbrul vocal al DAREI este scos in evidenta de sound-ul fresh si ritmurile dance ale liniei melodice compuse cei doi artisti si produsa de Monoir. „Am inregistrat piesa in urma a doua sesiuni derulate pe parcursul a doar 24 de ore. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu DARA. Este o artista cu o energie incredibila, cu un vibe foarte bun, care m-a inspirat pentru aceasta piesa. Am fost pe aceeasi lungime de unda." declara Monoir despre colaborarea cu DARA.

DARA isi lanseaza single-ul de debut "K'vo Ne Chu" in vara lui 2016. Dupa succesul inregistrat de acest single in Bulgaria, DARA lanseaza dupa cateva luni si o versiune a piesei in limba engleza „Onto You". Anul urmator artista lanseaza urmatoarele doua single-uri insotite de videoclip „Rodena Takava" si „Nedei" precum si un featuring alaturi de Plamen& Ivo, Pavell & Venci Venc'.

In 2018, Monoir a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor "All I Need" (Brianna) si "Zaynah" (Kate Linn & Chris Thrace). In martie 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru "We Had Love". In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul "Golden Sands", apoi a incheiat anul cu piesa "Save the night", in colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir in 2016, "The Violin Song", a adunat peste 61 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar cel mai recent hit al producatorului,  „Lost in Istanbul", are deja peste 39 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio, in Romania. Pana in prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), "Am dat tot" (3 Sud Est), "Duminica" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) si "Vida Linda"(Sasha Lopez & Ale Blake).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS