Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Carine lansează single-ul „No Time" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Culoare, o atitudine cool si un vibe misterios – Asa poate fi descris „No Time",  cel mai nou clip lansat de Carine pe canalul de YouTube al Cat Music.

Single-ul este compus de catre Nicoleta Gavrilita, Mihaela Arsene si produs de catre DJ Sava, cel alaturi de care artista a colaborat si pentru prima sa piesa. Regizat de San, videoclipul a fost filmat in Bucuresti pe parcursul a 24 de ore.

„ «No Time» are o poveste speciala. Era un instrumental pe care il facuse DJ Doppe impreuna cu DJ Sava. Le-am zis sa mi-l trimita si mie si din momentul acela, l-am ascultat pe repeat. A fost prima oara cand am simtit asa ceva legat de o piesa. Am zis sa o inregistrez sa vad cum iese si prin starea pe care o aveam, am reusit sa transmit tot", declara Carine.

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa "Sea Lo Que Sea", in urma cu opt luni artista a lansat "Magique", prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Recent, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava, in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS