Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

direcţia 5 lansează „Îţi promit", o declaraţie supremă de dragoste | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

directia 5 lanseaza single-ul „Iti promit", insotit de un lyric video emotionant si romantic. Muzica este semnata de Marian Ionescu, in timp ce versurile sunt compuse de catre Dinu Olarasu.

„Aceasta piesa reprezinta declaratia suprema de dragoste dintre doua suflete care isi promit ca iubirea lor va dura pentru totdeauna, ca vor merge mana in mana pe drumul vietii si ca timpul nu le va schimba sentimentele. «Iti promit» este cea de-a doua piesa care va fi inclusa, alaturi de «Paradis», pe urmatorul nostru album", declara Marian Ionescu, liderul trupei.

Odata cu lansarea noului single, directia 5 continua sa prezinte publicului balade romantice, cu versuri pe care interpretarea solistilor le fac memorabile. De altfel, noile piese vor putea fi ascultate pe urmatorul album intitulat „In culori", a carui lansare e programata la sfarsitul anului 2018.

Dupa ce in 2016, directia 5 a sarbatorit 25 de ani de cariera cu albumul "Love, Peace & Harmony", in noiembrie 2017 trupa lanseaza albumul „Happy Days", material discografic pe care putem auzi piesele „Cand sunt cu tine", „Sa-i iert pacate"(alaturi de Adi Sina), „Pulbere de stele", „Te cunosc de undeva", „Rogvaiv" si „Tu m-ai cucerit". Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul directia 5 s-a infiintat in 1991, in Bucuresti. Un an mai tarziu, trupa lanseaza albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare", apoi urmeaza o lunga istorie muzicala, ce face ca directia 5 sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare.

Vocea feminina ii apartine Alinei Crisan, fosta membra a trupei ASIA, care a inceput colaborarea cu directia 5 in 2015. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa.

In cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, printre care si colaborari cu nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS