Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Speak lansează „Barman" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

De cate ori ai simtit nevoia sa iti deschizi sufletul in fata unui barman? Speak a simtit-o pe pielea lui si povesteste despre momentele grele dintr-o relatie in care cel mai bine este sa mergi mai departe, in cel mai recent single al sau, „Barman". Piesa a fost compusa de artist impreuna cu GUZ.

"Cred ca multi dintre noi au trecut macar o data prin acest moment. E simplu atunci cand suferi, sa iti cauti refugiu in vicii.  Ideea piesei « Barman » o am in cap de aproape un an. Sper sa va placa!", povesteste Speak.

In luna martie a anului trecut, artistul a lansat piesa "Tu erai" alaturi de GUZ, iar in luna octombrie, alaturi de Stefania, „Timpul", clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului a mai lansat „Pernele si patul", „Ultimul drum", „Raspunsul", „Patul e gol", „Ce ai cerut", piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar si „Profund", „Din intamplare", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In urma cu mai putin de o luna, Speak a lansat „Te fac un dans?§", un featuring cu LLP si Stefania, pentru cei care vara aceasta nu au petrecut suficient.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS