Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Septembrie Mai lansează single-ul de debut, „Alco Goala" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Trupa pop din Chisinau, Septembrie Mai, lanseaza prima piesa din cariera, cu videoclip „Alco Goala". Muzica si versurile sunt compuse de catre fondatorul proiectului, Marin Cretu, iar videoclipul este regizat de Maxim Chisinicean.

„Septembrie Mai e trupa-sarbatoare. Prima piesa, "Alco Goala", este o piesa pozitiva cu nuante comice in text si in videoclip. Este vorba despre doi fosti care nu s-au iubit cu adevarat, insa pasiunea inca exista intre ei, iar asta este si motivul pentru care s-au reintalnit. Clipul are o istorie paralela, cu putin alt sens decat cea din text", marturiseste Marin Cretu.

Originara din Chisinau, Septembrie Mai este o trupa pop sau „trupa sarbatoare" si este un formata din Olga Cabac si Marin Cretu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS