Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

MATTEO este nevinovat | VIDEO

Muzică
Typography

Matteo s-a intors in Asia, continentul in care single-ul „Panama" se bucura de un succes incredibil, pentru a filma videoclipul noii piese, „Nevinovat".

Direct de pe strazile din Cambodgia, unde a cantat in limba romana, Matteo s-a intors cu un videoclip „ofranda" pentru teritoriile in care a fost desemnat „Regele Panama".  
Ca in cazul anterioarelor piese, Matteo a compus si piesa „Nevinovat", in studioul lui, Mattman Music. Videoclipul este regizat de catre Kobzzon.
Intre timp, in foarte scurt timp, videoclipul piesei „Panama" ajunge la 100.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al MediaPro Music, fiind una dintre putinele lansari ale unui artist roman care atinge pragul acesta.
Piesa „Panama" este una dintre cele mai cautate in Japonia si a urcat pe locul al treilea in topul Shazam.
Fenomenul ce a provocat acest succes si care l-a uluit chiar si pe artist se numeste "Panama dance" si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulete in care danseaza pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat nastere in mediul online, iar asta a dus si la cresterea vizualizarilor piesei intr-un numar semnificativ.
Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. In cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist.
Asculta / Descarca "Nevinovat": https://MediaPro.lnk.to/NevinovatPR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS