Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Feli știe ce vrea, „Nu mă înveți tu cum să sufăr” e cea mai nouă declarație a artistei | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

 Feli știe ce vrea în cea mai nouă piesă de pe albumul Eu sunt Feli. „Nu mă înveți tu cum să sufăr” este mesajul ei:

„Întotdeauna viață ne oferă surse de inspirație, a noastră sau a altora. Iar în dragoste, indiferent de context, fiecare dintre noi are ceva de povestit. La fel cum fiecare își  «traiește» suferința așa cum simte. Că alegi să asculți muzică la maximum sau să plângi, durerea e tot acolo, există. Datoria ta este să te scuturi de ea. Dă-o afară!”   

Albumul Eu sunt Feli poate fi ascultat pe Itunes (http://apple.co/2iVWXsl)  și pe platformele digitale de muzică.  

O găsiți pe Feli pe Instagram https://www.instagram.com/felidonoseofficial/?hl=ro și Facebook  https://www.facebook.com/FelyDonose .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS