Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Grasu XXL x Guess Who lansează videoclipul "SUS" și anunță cinci concerte de lansare „În Labirint" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Okapi Sound & Universal Music România prezintă cel mai recent videoclip al unei piese de pe albumul-colaborare Grasu XXL și Guess Who.

În toamna anului trecut, Grasu XXL și Guess Who au lansat primul material în colaborare. "În Labirint" conține 12 piese și un singur featuring pentru piesa "Spune-mi Tot" (feat. Feli).
Pe 12 octombrie, Grasu XXL și Guess Who au susținut concertul de lansare din București, la Arenele Romane, eveniment sold-out, în cadrul căruia s-a filmat videoclipul piesei "Sus", una dintre cele mai ascultate piese de pe material. Clipul a fost realizat de Good Stuff și Silviu Crăciun (D.O.P.).
În luna februarie, Grasu XXL și Guess Who vor susține cinci concerte de lansare "În Labirint", de data aceasta la Iași (Fratelli Club, 1 februarie), Suceava (Versus Club, 2 februarie), Cluj-Napoca (Euphoria Music Hall, 8 februarie), Brașov (Kruhnen Musik Halle, 9 februarie) și Constanța (IQ Pub, 15 februarie).
Albumul "În Labirint" este primul material lansat în formula Grasu XXL x Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, cât și în format fizic: CD, vinyl și casetă.
Ascultă / Descarcă albumul: https://Okapi.lnk.to/InLabirintPR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS