Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

„Romantic story”: direcția 5 lansează o nouă piesă cu videoclip | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

direcția 5 sărbătorește dragostea cu „Romantic story”, o piesă sensibilă cu un videoclip de poveste. Piesa este compusă de către Marian Ionescu, Adi Sină și Alina Șerban, iar videoclipul este realizat de THN. Noul single poate fi ascultat pe următorul album al trupei, „Muzica, flori și poezie”, alături de piese precum „Paradis”, „Iti promit” și „Amor”.

„Ne bucurăm foarte mult că lansăm această piesă în perioada iubirii. «Romantic story» este al patrulea single ce va fi disponibil pe următorul nostru material discografic, «Muzică, flori și poezie», pe care urmează să-l lansăm în martie”, declară Marian Ionescu.  

În urmă cu aproape doi ani, trupa a lansat albumul „Happy Days”, material discografic ce conține piese precum „Cand sunt cu tine”, „Sa-i iert pacate”(alături de Adi Sină), „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul direcția 5 s-a înființat în 1991, în București. Un an mai târziu, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.  

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzică românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS