Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Lambrino lansează „Lângă tine” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

După ce a lansat în urmă cu patru luni „Marry Me”, Lambrino revine cu o nouă piesă: #Lângă Tine, însoțită de un lyric video. Muzică este compusă de Matei-Anton Vasiliu, Nicoleta Mihaila, Răzvan Mihaila, Robert Cristian Nicolae, iar textul este scris de Radu Stănescu. 

 „Eram nerăbdător să lansez #Lângătine, este exact ce îmi doream: o piesă veselă, funky și cu good vibes ce-ți rămâne întipărită în minte”, declară Lambrino.

 Lambrino este un proiect pop-dance, inițiat în 2014 de către Alexandru Lambrino, solist vocal, basist, compozitor și producător. După single-ul „Gheața și Foc”, lansat în colaborare cu Simona Nae în 2014, au urmat piese precum „Forever” și „Afterparty” (feat. Giulia). Alexandru Lambrino și-a început cariera muzicală în 2006 și a cântat, de-a lungul timpului, cu trupe precum Hara și Talisman.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS