Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
112 New Articles

ALMA lansează primul ei single - "Perfect" | VIDEO

Muzică
Typography

La doar 15 ani, Alma scrie si compune muzica, pe langa instrumentele la care stie sa cante inca de cand eram mica, si anume, pian si chitara. 

Alma poate fi recunoscuta si dupa aspectul fizic; bucle bine definite, ochi de culoare albastra si, mai presus de toate, timbrul atipic. Tradus din limba spaniola, numele ei inseamna "inima" / "suflet", iar in completarea descrierii ei  

Dragostea pentru muzica inca din copilarie, cand a inceput sa cante la diferite instrumente. Cariera muzicala si-a inceput-o inregistrand cover-uri pe telefon si pe care le-a urcat pe contul sau de instagram. 

Tot acolo a descoperit-o si producatorul Christian Tarcea, cel alaturi de care a compus si melodia "Perfect". Videoclipul a fost regizat de catre Dimitris Georgiev. 
Asculta / Descarca "Perfect": https://UMR.lnk.to/AlmaPerfectPR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS