Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Dan Rusu, premiat la evenimentul organizat de T9

Diverse
Tools
Typography

Evenimentul de luni, 21 septembrie 2015, organizat de grupul T9 la restaurantul "Puşca şi cureaua lată" din Turda a avut şi două momente aşteptate de participanţii la competiţiile organizate de grupul turdean.

Unul dintre aceste momente a fost premierea câştigătorului concursului de fotografie anunţat pe site-ul grupului turdean.

"Pentru că SUNTEM TURDENI", "pentru că va fi SĂRBĂTOAREA ORAȘULUI SALINEI", "pentru că vrem să încurajăm TALENTUL, IMPLICAREA și IMAGINAȚIA" şi "pentru că O IMAGINE FACE CÂT O MIE DE CUVINTE" erau îndemnurile cu care toţi doritorii erau invitaţi să participe la concursul de fotografie.

Potrivit regulamentului concursului, oricine putea trimite, în perioada 1-5 septembrie 2015, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. câte trei fotografii realizate pe parcursul ediţiei din 2015 a Zilelor Municipiului Turda, fotografii care să reflecte un aspect relevant/inedit al sărbătorii, acesta fiind şi criteriul general de premiere.

Odată fotografiile trimise, juriul urma să aleagă una singură care să fie premiată şi, deşi nu a fost prezentată componenţa juriului care decidea ce fotografie este cea mai bună şi care sunt elementele exacte în baza cărora se ia decizia, un lucru era cât se poate de clar precizat chiar de către organizatori: "decizia juriului nu poate fi contestată".

Până la urmă câştigătorul a fost desemnat în persoana lui Dan Rusu cel care a şi primit premiul de 900 de lei pus în joc de către organizatorii concursului, fotografia câştigătoare fiind cea de mai jos, aşa cum a fost ea postată pe site-ul grupului turdean:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS